شما اینجا هستید : خانه  -> مقالات >

مقالات

دستورالعمل انجام تست التراسونیک جوشکاری فورجینگ سر به سر میلگرد
با توجه به لزوم انجام روش های بازرسی غیر مخرب بر روی اتصالات جوش شده به روش فورجینگ سر به سر میلگرد ، اطلاع از صحت عملکرد اتصالات در پروژه های ساختمانی و صنعتی امریست اجتناب ناپذیر. یکی از روش های متداول جهت بازرسی غیر مخرب اتصالات جوش شده به روش جوشکاری فورجینگ سر به سر میلگرد انجام آزمایش و بازرسی به روش التراسونیک یا همان امواج مافوق صوت (Ultrasonic Nondestructive Testing) می باشد.
آشنایی با علامت های اختصاری میلگردها
در تمامی فرآیندهای تولید در کارخانه ها لزوم مشخص کردن اطلاعات فنی بر روی محصول و درج مشخصات تولید کننده جهت اطلاع مصرف کننده و خریدار الزامی می باشد. درج نام تولید کننده می تواند به خریدار این امکان را بدهد که از کیفیت و برند معتبر محصول مطمئن شده و با خیال راحت کالای مصرفی خود را استفاده نماید. میلگردهای مصرفی در پروژه های ساختمانی و عمرانی نیز از این موضوع مستثنی نمی باشند. داشتن اسم و یا علامت اختصاری کارخانه تولید میلگرد می تواند نشان از اصل بودن و تقلبی نبودن محصول نماید.  علاوه بر آن داشتن لیبل و پلاک فلزی هم جهت درج نوع و تیپ و سریال تولید محصول می تواند اطلاعات دقیق تری به مصرف کننده برساند که به دلایلی همچون سرعت بالای تولید و یا کنده شدن پلاک و لیبل در حمل و نقل و بارگیری و ... اخیرا این کار متأسفانه به درستی انجام نمی شود.
نکات ایمنی در جوشکاری فورجینگ سر به سر میلگرد
با گسترش روزافزون کاربرد جوشکاری فورجینگ سربه سر میلگرد در پروژه های متعدد ساختمانی و نبود نظام آموزشی و تایید صلاحیت دقیق و اصولی از طرف ارگان های مربوطه در خصوص آموزشهای اولیه نحوه کار و ایمنی و ارتقاع دانش تکنسین ها و اپراتورهای مشغول در این صنعت لازم است که بخشی از این اطلاعات را جهت استفاده عموم نشر دهد. رعایت موارد زیر در هنگام اجرای جوشکاری فورجینگ ضروری و مهم می باشد : سیلندر های گاز اکسیژن و استیلن باید در محیط باز نگهداری شوند اگر در مکان های سرپوشیده و مسقف کار میکنید حتما باید تهویه مناسب وجود داشته باشد. حتما باید سیلندرهای پر و یا خالی به صورت ایستاده و بر روی جای صاف و استوار قرار بگیرند. کپسول های اکسین حداقل باید 3 متر دورتر از کپسولهای استیلن نگهداری شوند. ترجیحا بین محل کپسولهای استیلن و اکسیژن دیوار وجود داشته باشد. کشیدن سیگار در نزدیکی محل نگهداری کپسولها و یا وجود وسایل گازسوز و یا حرارتی برقی ممنوع است. حمل و نقل و جابجایی کپسولها حتما با وسایل ایمنی و چرخدار لاستیکی انجام شود. به سالم بودن بدنه کپسولها و شیرآلات و سوپاپ اطمینان آن دقت کنید و از دستکاری و تغییرات در آنها اجتناب کنید. از کپسولهای فرسوده و معیوب استفاده نکنید. هرگز شیر کپسول را باز نگذارید و از آچار مخصوص برای باز و بستن کپسولها استفاده کنید. همیشه در زمان استراحت و یا تعطیلی کارگاه شیر کپسول ها را کامل ببندید. از تمیز بودن دست و ابزار متصل به کپسولها از احاظ نداشتن چربی و مواد سوختی مثل نفت و بنزین و گازوییل مطمعین باشید. مراقب باشید سیم و کابل برق در نزدیکی کپسول نباشد. در نزدیکی مل انجام جوشکاری فورجینگ انجام جوشکاری با برق و الکترود ممنوع می باشد. از فلاشبک یا شیر یکطرفه ایمنی مناسب و استاندارد استفاده کنید. از شلنگ های غیر استاندارد و پوسیده استفاده نکنید. حتما لباس و دستکش نخی و کتان داشته باشید. در هنگام آتش گرفتن احتمالی شلنگ گاز اول اتصالها را قطع و سپس گاز کپسول ها را ببندید. کپسول اطفاء حریق و جعبه کمک های اولیه همیشه به همراه داشته باشید.
فورجینگ کار کیست ؟
امروزه با گسترش روز افزون استفاده از تکنولوژی جوشکاری فورجینگ سر به سر میلگرد در پروژه های عمران و ساختمان و مشخص شدن محاسن این فرآیند به عنوان روش  مطمئن، سریع و مقرون به صرفه جهت اتصال میلگرد های مورد استفاده در سازه های بتنی مسئله ای به عنوان روش و نحوه کنترل کیفیت و بازرسی جوش فورجینگ میلگرد به وجود آمده است
اطلاعات تماس با ما
انجمن صنفی جوشکاران فورجینگ سر به سر میلگرد استان تهران
آدرس دفتر: تهران، زعفرانیه،  خیابان آصف، قبل از میدان اعجازی، نبش کیایی دوم
تلفن : ۲۲۰۲۴۶۶۰-۰۲۱          تلفن دبیر انجمن : ۰۹۱۲۴۴۴۳۵۹۹
تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت محفوظ می باشد.
طراحی سایت : ایران طراح